A Front Page vezetője lett az év kommunikációs szakembere

A Világgazdaság Pénz- és Tőkepiacok rovatának szavazata alapján “Az év kommunikációs szakembere” díjat R. Kovács Dánielnek, a Front Page Communications ügyvezetőjének ítélték.

Az újságírók indoklása szerint a PR szakemberekkel történő kommunikáció sokszor nehézkes, de “a Front Page Communications és Dani az üde kivétel a piacon: gyors, alapos és segítőkész, a visszaküldött anyagok pedig szakmailag is vállalhatók”.

R. Kovács Dániel a díjátadón megköszönte az elismerő szavakat, és hangsúlyozta: a díj a Front Page egész csapatának munkáját elismeri, hiszen mindenki hozzájárul az eredményekhez, a jó sajtókapcsolatokhoz.

Képek a díjátadóról:


Az év kommunikációs szakembere, R. Kovács Dániel a Front Page Communications ügyvezetője; Deák Bálint, a Világgazdaság főszerkesztője; az Év Legjobb Stratégája, Le Phuong Hai Thanh, a Concorde Értékpapír Zrt. elemzési üzletágának vezetője; Cinkotai Norbert, a KBC Equitas vezető elemzője különdíjban részesült; Túrós-Bense Levente, a Világgazdaság rovatvezetője; valamint Miró József, az Év Elemzési Csapatának, az Erste Befektetési Zrt.-nek a vezető elemzője


Túrós-Bense Levente, a Világgazdaság rovatvezetője; R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezetője; Kerekes Ádám, a Front Page Communications tanácsadója; Deák Bálint, a Világgazdaság főszerkesztője