Tanácsadóként támogattuk az AutoWallis tőzsdére lépését

Az AutoWallis bevezette a Budapesti Értéktőzsdére új részvényeit, ezzel a 7. legnagyobb árbevételű és kapitalizációjú vállalat debütált a hazai parketten. A folyamatot tanácsadóként a Front Page Communications és az üzleti kommunikációra szakosodott Financial Communications támogatta.

Mintegy féléves előkészítő munkát követően csütörtöktől lehet kereskedni az AutoWallis Nyrt. új részvényeivel a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT). Erre a lépésre azután kerülhetett sor, hogy a társaság fő tulajdonosa, a Wallis Asset Management Zrt. apportálta négy gépjárműkereskedelmi és szolgáltatói tevékenységet ellátó cégét. Az AutoWallis a tőzsdei bevezetéssel egyidőben ismertette tavalyi gazdálkodásának előzetes, nem auditált számait és a következő időszakra vonatkozó terveit.


R. Kovács Dániel, a Front Page Communications ügyvezető igazgatója a Wallis és az AutoWallis (Veres Tibor, Müllner Zsolt, Székely Gábor) vezetői, valamint a Kapolyi Ügyvédi Iroda (Kapolyi József) ügyvédje társaságában veszi át a bevezetéshez kapcsolódó tomb stone-t Végh Richárdtól, a BÉT elnök-vezérigazgatójától az ünnepélyes kereskedésindító ceremóniát követően.

További információ:
https://www.portfolio.hu/vallalatok/az-autowallis-nagyszabasu-tervekkel-rukkolt-elo.313275.html